Een boost voor je onderneming.

Subsidie aanvragen

Hulp bij het maken van de volgende stap.

Hulp nodig bij het aanvragen van financiële steun?

Als ondernemer investeer je om bij te blijven en je organisatie toekomstbestendig te maken. Dat kost echter veel energie en geld. De overheid heeft een stimuleringsbeleid door middel van subsidies om wellicht ook jouw financiële risico’s te beperken. Subsidies zijn er in verschillende soorten en maten bij verschillende instanties. Er is een oerwoud aan regelingen en instanties. Hoe kan jij de subsidiemogelijkheden benutten, zonder teveel werk ermee te hebben. Je wilt immers de focus hebben op het ondernemen. Komen jouw projecten in aanmerking voor subsidies? Wat komt er allemaal bij kijken? En welke eisen worden gesteld?

In een wereld die dagelijks verandert, signaleren wij elke dag opnieuw kansen voor onze klanten. Wij hebben kennis van de financieringsmogelijkheden. Zo helpen wij jouw doelen te bereiken. Samen met Mercera Financial Consultancy zorgen wij voor succesvolle financiering van je bedrijfsplannen.

Bij het aanvragen van de subsidie factureren wij niet op uur basis. Je betaald alleen wanneer wij de aanvraag succesvol hebben behandeld.

middelgrote administratie

Stap 1.

Onderzoeken van de subsidie mogelijkheden.

Stap 2.

Schrijven van de subsidie aanvraag.

Stap 3.

Maken van een project administratie.

Stap 4.

Maken van een einddeclaratie.

Stap 5.

U ontvangt een vaststellingsbeschikking

U heeft hier helemaal geen zorgen aan. Onze factuur ontvangt u bij het afronden van de subsidie aanvraag. Komt u niet in aanmerking voor een subsidie aanvraag dan ontvangt u geen factuur van ons. Geen subsidie ontvangen is geen kosten.

Onze klanten

Gratis administratie offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Graag gebruik maken van onze diensten? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Binnen enkele dagen kunnen we al voor u aan de slag!